viernes, 26 de septiembre de 2008

Samarretes de Cal Mosquit

Tal i com teníem previst aquests dies hem acabat els logos definitius de Cal Mosquit, i també els dissenys de les samarretes. Hem pensat que abans de demanar-les estaria bé saber una mica si hi ha gent que la voldrà, i la talla que pot tenir (a ojo, ehhh), per fer una mica de previsió! A nosaltres ens agraden molt, però potser no tothom pensa igual!!! Així que si voleu "reservar" la samarreta, hi ha una nova opció el menú que és diu "Demana Samarreta", poseu-hi el vostre mail, i el vostre nom, quantes samarretes voleu, talla (S,M, L, XL) color (negre, vermell i verd). Ja us avisem que hem fet proves amb moltes samarretes de colors, però que segurament només tindrem color negre, vermell i verd! Esperem que us agradin! Tots els dinerets que recollim, van cap a l'hort per poder continuar amb la seva gestió, i producció!












2 comentarios:

Anónimo dijo...

u00oo! sou uns craks! actualitzacions de Ca'l Mosquit quasi diàriees! increïble!
Felicitats pel projecte, l'empenta, la dedicació... i sobretot l'estimació que és el que fa créixer totes les petites idees per a que puguin fer-se grans! :)

Sips, el meu primer comentari a la pàgina! he anat bastant de bòlit!(però no el primer sobre Ca'l Mosquit, eh! oi Silvi?)

El logo molt ben pensat! m'agrada.

i la samarreta també!

ara faré comenda ;)
(els colors són tal i com surten al web...? de tonalitat vull dir...)

mercis!

ens anem veient! i endavaaaant!
(i després de presentar PFC... tinc una visita pendent a casa del mosquit! jejeje)

petons,
gem's DUFI

Marina dijo...

Pero bueno!!!
Amb campanya agrasiva de merchandising!!
I les bledes, cols i calçolts per quan? Jjejeje

Molt ben pensada aquesta campanya econòmica!
Jo en vui 2!
Marina