lunes, 2 de noviembre de 2009

Octubre mes del treball!

Doncs hem aconseguit formar un "pla" per poder treballar a l'hort i combinar-ho amb totes les nostres activitats (feina, estudis, associacions...), i aquí ja tenim els primers fruits d'aquesta feina!


Estem fent planter de més plantes i hortalitzes que no trobem el seu planter. Experimentem!



Hem estat fent "reformes" a l'hort, i hem trobat les pastanagues que fa un any vam plantar... ens ha fet gràcia recopilar-les!


Estem provant una nova manera de plantar, fer-ho en petits bancals, en mig dels grans, i que és puguin associar els cultius. D'aquesta manera aprofitem tot l'espai, i tenim lloc per treballar amb les altres plantes: naps, pastangues i una herba que ara no recordo el seu nom... és una gran idea! sobretot per poder aprendre!



Fa un any vam plantar un "frambuesero" i ha començat a donar fruits que ens hem menjat, ara el tenim ben localitzat i podem cuidar-lo per obtenir fruits!

Hem aprofitat l'espai que hi ha per regar, i hem plantat enciams i escaroles que no necessiten molt espai, pero que els hi agrada molt i molt l'aigua! I per tant sembla una bona solució per tenir enciams!

A banda hem restructurat l'hort per fi, i hem plantat: porros, cebes, cols (mmm, pel caldo!), pèsols i faves! Tenim planter preparat per plantar api, enciams, bledes...

També s'acosten les jornades de consum responsable que organitza l'Ateneu Abril (El Piolet, Casal de Joves Obriu Pas, Casal Popular Tangram i la cooperativa la Trilla), i en les que hi participarem explicant la nostra expèriencia d'un any d'hort urbà ecològic.

A més a més, hem fixat dies de treball (dimecres i dijous al matí, de 9:00h a 12:00h) som a l'hort treballant, si voleu venir, ja sabeu on som!

I estem intentant arrencar de nou la venda de samarretes per aconseguir l'autofinançament, i a veure si aconseguim també la venda d'alguns productes que anem obtenint!

És grantificant veure que avançem tot i les complicacions (la més gran la manca d'experiència, i el poc temps que tenim), i que la gent que tenim aprop ens ajuda en tot el que poden! Gràcies!

Doncs som-hi a la feina, i ens veiem aviat!

2 comentarios:

Unknown dijo...

olé, olé! :)

Sara Arjona dijo...

Pestiiiii!
Quina bona pinta té l'hort!! M'alegro moooolt que hagueu obert un bloc per seguir les teves passes millor, jejeje :D
Bezos, abrasos i fins aviat!
Sara