sábado, 4 de octubre de 2008

Hort urbà

Estem subscrits a les notícies que Hort urbà envia cada mes!
Aquest mes ens agraden molt, així que hem decidit posar-les aquí! Aquí teniu:
Per nosaltres es una web de referència que ens ajuda molt!

Consells del mes
En alguns aspectes la tardor és el millor moment per cultivar ja que els recipients no pateixen l'excés de temperatura del l'estiu i no cal ser tan acurat amb el reg. Consulta els consells del mes.

Bolgs & horts
Els blogs són una eina que permet compartir amb tots els usuaris de la xarxa el nostre aprenentatge i els nostres èxits. Hem fet un recull de blogs interessants. Si coneixes algun o vols que posem el teu, contacta amb nosaltres. Més informació.

Biocultura Madrid 08
Tarpuna participa a la fira Biocultura que es celebra del 30 d'octubre al 2 de novembre, al Pabellón de Cristal de la Casa de Campo de Madrid. Estarem a l'estand 490. Podeu solicitar-nos entrades. Més informació.

Últimes setmanes per plantar calçots
El mes d'octubre acaba l'època de plantar calçots. Recordeu que el mes de març ens tornarem a trobar com cada any a la calçotada urbana. Encara podeu aconseguir la ceba a la botiga virtual. Més informació sobre el cultiu del calçot.

L'herba dels canonges
És un cultiu de tardor molt recomanable per a balcons i terrats. Es pot fer en recipients petits o en taules grans. Més informació.

No hay comentarios: